Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 18 November 2013

Segmen Macam Hensem Je Macam Kacak Jer



Segmen Macam Hensem Je Macam Kacak Jer | Assalamualaikum w.b.t.. Di petang-petang ahad ni, sambil hujan turun renyai-renyai plus Zara Faleesya pun tengah tidur ni, boleh la join satu segmen dari Mak Dara ni.. Asal tajuk segmen ni ialah Segmen Macam Cantik Je Macam Comel Je.. Tapi disebabkan ada blogger lelaki yang boleh join, MD tukar ke Segmen Macam Hensem Je Macam Kacak Jer.. 

Jadi di atas tu gambar yang Eraz pilih.. Kira fokus pada mata je.. Haha.. Macamana MD dengan gambar yang Eraz pilih tu? Menetapi kriteria ke? Hehe.. Siapa yang berminat untuk join sama, boleh klik banner di atas untuk untuk maklumat lanjut..

#Sentiasa support MD..

37 comments:

  1. dari segmen yg sama... yer btull... joint utk support MD...

    ReplyDelete
  2. alololo macam kacak je macam hensem je .. terima kasih kerana sudi join segmen meroyan amk dara ni dikkkkk.. cantik gambor.. tq sebab selalu support mak dara tau.. nantikan entry istimewa dari Mak Dara tak lama lagi yeeee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama sama MD.. Ambil peluang yang ada...

      Delete
  3. Hehe... nice photo, Eraz! sy pun join juga..^^ http://www.aimisyahirah.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Aimi.. Gambar kat korea tu pun cantik..

      Delete
  4. all the best eraz...nak join gak....

    ReplyDelete
  5. dari segmen yg sama

    http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Sharfynarz sebab singgah sini..

      Delete
  6. kacak wei! :)
    tak ikut segmen ni pun, hang memang kacak :)

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum is datang melawat singgah dari segmen yang sama

    http://iskandarx.com/2013/11/18/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam.. Saya akan melawat ke sana nanti..

      Delete
  8. ahaha.. nak join tapi segan pulak nak letak gambar sendiri.

    selamat bersegmen eraz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Letak je gambar apa-apa yang menarik..

      Delete
  9. Replies
    1. Nanti Eraz terjah entri tu..
      Thanx bro..

      Delete
  10. Ni gambar kat KL aritu knnnn. Hahaha. Kalau tak silap lah :D Singgah dr segmen sama :D Segmen Mcm Cantik Je, Mcm Comel Je.

    ReplyDelete
  11. Haah.. Vee ingat ya.. Bagus-bagus...

    ReplyDelete
  12. Singgah dari segmen yang samahttp://dindamaisarra.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  13. singgah dari blog Makdara
    http://www.kisahsidairy.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html
    happy blogging..

    Jemput join jugak MINI GA saya
    http://www.kisahsidairy.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b_18.html

    ReplyDelete
  14. nampak mata pun jadi la kan.....

    singgh sini dr segmen mak dara... jemput singgah blog ibu Alya & Humaira ye....

    http://www.ziefauzi.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  15. good luck..^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  16. salam perkenalan..

    datang singgah dari segmen yang sama,.

    http://www.syuhada1981.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  17. Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

    Macam Cantik Je,Macam Comel Je

    ReplyDelete
  18. hohoh...
    best doh hujan2 bungkus dlm slimut.
    singgah dr segmen yg sama bro :)

    ReplyDelete
  19. Salam bro..macam nak add friends jer..haha, eh macam dah la..

    http://www.nazlee.com/2013/11/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
  20. macam cantik je macam comel je ... dr segmen sama ^^ Jom sggh blog yana ^^ itu mata bgn tdo ke.. nk tdo .. hehehh

    http://nazlyizan.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  21. bella dari segment yg sama

    http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2013/11/review-segmen-macam-cantik-je-macam.html

    done to be u follower =)

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.