Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 3 September 2013

Kenapa rasa lame giler ..

Assalamualaikum w.b.t. Alhamdulillah.. Dah selamat touch down kat KLIA.. Yang peliknya Eraz rasa perjalanan malam ni paling lama.. Haha.. Padahal sama je la kan.. Flight.. Kecuali delay lame kan atau ada masalah masa nak terbang.. Psikologi je sebenarnya rasa lama tu.. Harapnya semua perjalanan, perancangan dan aktiviti semasa di KL dan kursus kali berjalan lancar..

Kanak-kanak yang aktif, memang kadang-kadang tak terkawal.. Itu terjadi kepada seorang kanak-kanak dalam flight tadi.. Sampaikan pramugari terpaksa memujuk dengan memberi gula-gula, baru la duduk diam sikit.. Kalau tak, mahu terhantuk sana sini masa nak mendarat.. Zara nanti besar, macamana la agaknya..

#Sedang menunggu KLIA Ekspress sampai.. Malam ni rasanya sah-sah tidur lewat.. :)

Published with Blogger-droid v2.0.10

6 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.