Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 2 September 2013

Minyak RON95, Diesel Naik 20 Sen

Minyak RON95, Diesel Naik 20 Sen | Assalamualaikum w.b.t.. Rupa-rupanya ura-ura dan kecoh kata minyak naik tadi akhirnya menjadi kenyataan.. Ada yang tanya bila minyak akan naik? Jawapannya, minyak RON95 & Diesel naik 20 Sen bermula tengah malam ini.. Sure ramai yang akan memenuhi stesen minyak sekarang sehingga tengah malam ni..

Tak mustahil akan ada stesen minyak tutup malam ni sebab kehabisan minyak.. Eraz sendiri? Tak pe la.. Malas dah keluar malam-malam semata-mata nak isi minyak.. Baik main dengan Zara dan settle hal kerja yang perlu di siapkan ni.. Esok dah kena pergi KL, pagi-pagi kena dulu ke Kuala Krai sebab hal kerja..

6 comments:

  1. wah..memang kecoh pasal minyak naik ni...adoi...

    ReplyDelete
  2. redha je lah..Malaysia kan aman~.hmm

    ReplyDelete
  3. kecoh btol pasal ni..stesen mnyak dah mcm open house raya je..meriah semacam..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eraz tak sanggup nak memeriahkan suasana..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.