Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 3 July 2014

Blog Review By ERAZ FADLI #1 | Bubblynotes.com

http://www.bubblynotes.com/

Assalamualaikum w.b.t.. Blog Review By ERAZ FADLI.. Ini berikutan segmen yang Eraz pernah buat sebelum ini dan senarai pemenangnya telah diumumkan di entri INI.. So ini pemenang pertama.. Tidak lain dan tidak bukan, Puan Farah Waheeda ataupun pemilik blog Bubblynotes.com.. Perlu ke review blog dia ni? Hehe.. Dah femes dah blog dia..

Sebenarnya Eraz pernah review blog Farah sebelum ni.. Tak pernah baca? Rujuk entri INI.. Entri-entri di blog dia memang tak pernah simple.. Beridentitikan entri yang panjang lebar.. Hehe.. Kalau korang selalu ke blog dia, memang entri yang dia tulis penuh dengan info dan maklumat yang berguna kepada semua..

Perkongsian pengalaman dan apa yang dia selalu baca tu, memang berguna kepada pembacanya.. So memang tepat kalau tuan punya blog dikategorikan sebagai parenting dan lifestyle blogger.. Lambakan entri dalam sehari semestinya lebih dari 2 entri.. Entri yang terhasil ialah cerita yang happy-happy, yang positif dan Farah memang dikenali seorang yang peramah..

Jom ramai-ramai terjah blog Bubblynotes.com !

20 comments:

  1. nie blog bakal besan...... he3 tak gitu Pn Farah

    ReplyDelete
  2. Tahniah kak farah...tak rugi kalau pergi ke blog dia...macam2 input boleh dapat...^_^

    ReplyDelete
  3. tahniah kak farah! semua org suka..hehe

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum...eraz,

    Entry farah .. penuh dengan maklumat.. yang berguna.

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam Selim.. Jom terjah blog Farah..!

      Delete
  5. Replies
    1. Entri dia memang sentiasa update..

      Delete
  6. Jap gi nak usha blog beliau. Dari dulu mmg nak usha, tapi asek lupe je. Thanks~

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.