Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 18 July 2014

Trending #1 : TGNA


Assalamualaikum w.b.t.. Keyword TGNA (Tuan Guru Nik Aziz) nampak trending di Twitter hari ni.. Korang sure tahu kenapa kan.. Sebenarnya Eraz memang ada dapat message melalui Whatsapp dari satu group menyatakan bahawa Tok Guru sedang tenat dan menyatakan meninggal dunia.. Astaghfirullahal'Adzim.. Sebenarnya berita tu palsu.. Siapa yang membuat berita yang tak berasas ni.. Apa yang difahamkan TGNA memang kurang sihat, tapi belum meninggal.. 

Sama-sama kita doakan semoga TGNA akan sihat secepat mungkin.. Amin.. Wassalam..

4 comments:

  1. itulah. tadi pun ada member kabo TGNA meninggal. khabar angin rupanya

    ReplyDelete
  2. Siapa la yg buat cerita begitu..

    ReplyDelete
  3. tu ler ada dengar kisah tuan guru tu......

    ReplyDelete
  4. Orang kita ni suka mengada2kan cerita ..Perkara MATI pon diaorang buat main2 ..
    Suka2 hati jer duk sebar benda yang tak betul ..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.