Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 14 July 2014

Apo Bondo Eh Ni? lebih popular dari Candy Crush ?


Assalamualaikum w.b.t.. Waaa.. Apo Bondo Eh Ni? lebih popular dari Candy Crush? Mana Eraz dapat berita ni? Korang boleh baca kat sini.. Bagi Eraz, ia tak mustahil sebab game Apo Bondo Eh Ni? berbahasa Melayu.. Jadi memang akan ramai orang Melayu juga bangsa lain yang baik dalam bahasa Melayu akan download.. Mengikut sumber berkenaan, game Apo Bondo Eh Ni? sudah didownload lebih 500,000 menerusi Play Store dan 60,000 kali di App Store Apple.. Waaa..

Lepas ni, mungkin lebih baik game berbahasa melayu yang menarik akan muncul.. Siapa yang masih aktif main game Apo Bondo Eh Ni?

11 comments:

  1. Ana tak download lg game nih. Haha..hebat betul game apo bondo eh ni. Mencecah tinggi dari candy crush.

    ReplyDelete
  2. Ramai orang main game ni..suh teka

    ReplyDelete
  3. hahaha...ada jugak gitu? Sally takde pun download..takut ketagih :P

    ReplyDelete
  4. ouh.. popular lg dr candy crush.. tak donlod sbb takot ketagih mcm candy crush.. kekekekekeke

    ReplyDelete
  5. Hehehehe anak2 akak semua main GAME ni dari yang kecik 5 tahun tu hingga kakak sulung yg 10 tahun semua main ..

    ReplyDelete
  6. dah dload but belum start main lagi......

    ReplyDelete
  7. husna dah lama tinggal candy crush..hahaha..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.