Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 16 July 2014

Segmen "Ainim Nak Bagi Kad Raya

Assalamualaikum w.b.t...


Bersempena dengan kedatangan bulan Syawal ini, Ainim pun nak juga beri kad raya kepada rakan blogger sekalian. Nak bagi kat semua, tak mampu la pula. Makanya, mereka yang nak terima kad raya daripada Ainim, sudi-sudikanlah join segmen ini ya. Manalah tahu, kalian diantara mereka yang bertuah tu.

Syarat pun simple je:
1. Klik follow blog AinimRashihahb.blogspot.com 
2. Like fanpage Blog Ainim Rashihah dan Add Google+ Ainim Suju
3. Buat entri bertajuk : Segmen "Ainim Nak Bagi Kad Raya"
4. Copy coding yang telah disediakan dibawah dan paste ke dalam ruangan HTML dan publish
5. Tinggalkan URL penyertaan diruangan komen dibawah
6. Segmen akan berakhir pada hari Khamis 17.07.2014

Senarai nama pemenang akan diberitahu pada Khamis malam tu juga. So, kenalah selalu check blog Ainim ya. All the best semua.

7 comments:

  1. Selamat bersegmen..Wanie pun join segmen ni..All the best ye.. :D

    ReplyDelete
  2. good luck
    Join jugak
    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/07/segmen-ainim-nak-bagi-kad-raya.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum..senarai pemenang kad raya dah diumumkan. Jom semak siapa yang bertuah tu
    http://ainimrashihah.blogspot.com/2014/07/senarai-pemenang-segmen-ainim-nak-bagi.html

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.