Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 6 July 2014

Kalau dulunya secara terpaksa ...


Assalamualaikum w.b.t.. Selipar di atas sebenarnya secara terpaksa Eraz beli semasa di KL Sentral selepas kasut dan selipar tertinggal di rumah.. Ketika nak pergi training Team Building di Sungkai.. Semasa training, memang Eraz pakai.. Serius memang selesa sebab lembut.. Kaki pun tak sakit..

Nak dijadikan cerita, sampai sekarang Eraz pakai sebab dah biasa dengan keselesaan yang dia bagi.. Giler ayat.. Fikir-fikir punya part positifnya, ada hikmahnya juga tertinggal selipar hari tu.. Kalau tak, tak tahu la pulak selipar tu sesuai dan selasa.. Hehe.. 

Moralnya, sesuatu yang berlaku itu, ada hikmahnya.. Wassalam..

10 comments:

  1. hahaha. saya pun pernah tertinggal selipar masa nak pergi bercuti. last-last selipar tu sampai sekarang saya bawa pakai g mana-mana.

    ReplyDelete
  2. Wah cik akak memang turun kerja simple guna selipar jepun je...
    Tak design nak pakai heel sangat..hihi...
    Kalau kat Sarawak memang banyak org pakai...hihi..selesa dan senang..satu lagi tahan lasak hihi

    ReplyDelete
  3. fippers mmg best lembut aje..mmg sesuatu yg berlaku pasti ada hikmahnya..

    ReplyDelete
  4. Jgn lupakan yg lama ye..hehe

    ReplyDelete
  5. Selipar jepun selamanya dihati. :D

    ReplyDelete
  6. Akak pon suka jugak kalau keluar kat pasar malam ker ambik anak sekolah ke pakai selipar jer ..lebih selesa untuk kaki ..

    ReplyDelete
  7. jenama fipper, memang laa..hehehe..
    bkn stakat selesa je, penampilannya pon menarik.. sesuai dgn smua kaki..=D

    ReplyDelete
  8. flipper memang sedap dipakai...usai anak akak pun suka pakai flipper......

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.