Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 24 July 2014

Kad Raya 2014


Assalamualaikum w.b.t.. Semalam dapat satu iaitu dari my Mentor, Kak Mialiana, hari ni dapat lagu dua iaitu dari adik protege, Anim dan Sally.. Tapi.. Minta maaf banyak-banyak sebab Eraz memang tak sempat nak buat kad raya.. Dah banyak tahun kot tak buat.. Memang tak sempat.. Banyak hal dan aktiviti kena settlekan sebelum bercuti hari raya ni.. 

Terima kasih juga kepada Sally sebab berikan duit raya untuk Zara.. Bertambah koleksi duit raya dia.. Hehe..

Semalam baru settle handle satu majlis berbuka puasa dan malam ni ada satu lagi, khas untuk Anak Yatim Asrama Bakti Machang.. Insyaallah harapnya kami dapat membantu sedikit sebanyak.. Insyaallah..

7 comments:

  1. yeay! dah sampai...hehehehe...xpe...anak buah kan...x berkira sangat :P

    ReplyDelete
  2. yeay kad raya dah sampai. lega tengok

    ReplyDelete
  3. Banyak juga ehh dapat kad raya .. aweks semuanya tu .. hehehe

    ReplyDelete
  4. Wah wah wah ...tahniah Eraz ..Dapat kad raya lagi tuuuuu ...

    ReplyDelete
  5. Selamat menggantung kad raya ..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.