Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 25 July 2014

Selamat Hari Lahir Zara Faleesya !!


Assalamualaikum w.b.t.. Alhamdulillah, hari ni Zara genap berumur setahun.. Happy Birthday anak Papa.. Papa doakan semoga Zara panjang umur, murah rezeki, sihat-sihat selalu, jadi anak solehah dan mendapat keberkatan serta kejayaan dunia akhirat.. Papa dan Mama sayang Zara.. Nak hadiah apa? Hehe.. 

Salah satu tujuan penting dengan blog ni adalah untuk Zara.. Banyak Eraz ceritakan di sini dari mula dalam perut Mama, sampai la sekarang.. So, bila Zara dah besar nanti, dah boleh baca, boleh la buka entri-entri papa ni, baca.. Betapa berharganya Zara pada papa dan mama dan tahulah macamana susah senang Papa dan Mama besarkan Zara.. Insyaallah Papa dan Mama akan pikul tanggungjawab tu sebaik mungkin.. Insyaallah..

12 comments:

  1. Happy birthday dear zara.. Moga jadi anak solehah dan membanggakan ibu dan ayah..

    ReplyDelete
  2. happy birthday zara...aunty pun dah wish kat sini...

    http://www.bubblynotes.com/2014/07/happy-1st-birthday-zara-faleesya.html

    ReplyDelete
  3. wahhh.. comelnya zara.. selamat hari lahir :)

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum eraz...selamat hari lahir zara moga jadi anak solehah yer...:)

    ReplyDelete
  5. samat hari lahir zara.. fuhh.. setahun dah....

    ReplyDelete
  6. happy birthday Zara Faleesya ^^,

    ReplyDelete
  7. Hepi b'Day Zara!! Dh setaun ye kamu...

    ReplyDelete
  8. Comelnyee.. Happy Birthday Zara ! semogas jadi anak yang sdolehah untuk mak ngn ayah nnt :)

    ReplyDelete
  9. mesti zara senyum2 je bila baca entri2 pasal dia bila dah besar nanti.. happy birthday zara, semoga jadi anak yang cantik dan berbudi pada mamapapa :)

    ReplyDelete
  10. Comelnyerrr Zara .....Happy Bedayy dear ..Anty Lya doakan Zara selamat panjang umur murah rezeki dan jadi anak soleheh ya ..Semoga Zara berbahagia dan gembira selalu ..Ha aa dah setahun dahh kan ..nanti jangan lupa mintak duit raya kat anty2 ankel2 ya ..hehehe .bye Zara

    ReplyDelete
  11. Dah masuk Sabtu hehehe .HAPPY BELATED BEDAY ZARA ........

    ReplyDelete
  12. selamat hari jadi Zara.....dah besar dah yea.....

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.