Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 14 July 2014

Wujudnya entri di tengah malam?


Assalamualaikum w.b.t.. Semalam tiba-tiba wujud entri-entri di tengah malam.. Tahu kenapa? Satunya sebab boleh kata seharian juga kot internet bermasalah sikit.. On off berfungsi.. Laptop mahupun Tab, sama je.. Sabar je la.. Kedua? Sebabnya Zara tidur lewat malam ni.. Melayan si kecik tu main sampai ke pukul 1 pagi.. Bahagia sungguh dia main.. Papa layan je la..

Tiga sebab assignment.. Tapi tak banyak pun buat semalam sebab rasanya perlu tidur kot.. Badan rasa dah letih.. Masa tu, final Piala Dunia belum start lagi.. Kat TV duk layan Bermuda Triangle Exposed di channel Discovery Channel 551..

Masa entri ni ditulis, Eraz sudah berada di office.. Harap-harapnya semua akan berjalan lancar hari ni.. Insyaallah.. Wassalam..

7 comments:

  1. Happy monday day~
    Siannye berjaga malam. Zara pun sibuk berjaga sampai 1pagi.

    ReplyDelete
  2. kalau line tenet problem mmg macam nie ler.....

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.