Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 4 July 2014

Blog Review By ERAZ FADLI #3 | AIMI SYAHIRAH


Assalamualaikum w.b.t.. Tiba masa untuk review pemenang No. #3.. Siapa tak kenal blogger Aimi Syahirah kan.. Seorang blogger, businesswoman dan juga model.. Blog yang sangat warna-warni dari segi konsep entrinya.. Aktif support blogger lain dari segi join segmen dan giveaway.. Pink / Purple sangat menyerlah dari segi warna blog..

Di blog Aimi, korang boleh baca tentang kecantikan, kerjaya, bisnes, kesihatan, percutian, kisah family & kawannya serta lain-lain lagi.. Bagi Eraz, Aimi ni dah dikirakan blogger senior sebab bermula dari bulan Mei 2010 lagi.. Lagi lama dari Eraz ni.. So, jom sama-sama kita terjah blog www.aimisyahirah.com !

Puan Aimi kita ni pernah review blog Eraz sebelum ni.. Nak tahu apa dia tulis? Klik SINI..

9 comments:

  1. Lama betol cik akak tak review blog nie...

    ReplyDelete
  2. tahniah cik misya kerana telah direview oleh eraz... he he he...

    ReplyDelete
  3. Ana perasan ramai blogger perempuan header dia mesti pink. Jarang sgt waner lain. Huhu

    ReplyDelete
  4. Alamak segannya kena review dgn Eraz..^^ Tq ya Eraz. Huhu takdelah senior sgt. Masih jauh ketinggalan lagi banding Eraz.. Tq so much..:)

    ReplyDelete
  5. heheheheh...untung kena review..

    ReplyDelete
  6. lamanya tak jengah blog kak aimi..:(

    ReplyDelete
  7. Entry balas. Tq eraz!=) http://www.aimisyahirah.com/2014/07/pabila-eraz-fadli-review-blog-aimi.html

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.