Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 13 July 2014

Salam 15 Ramadhan

Assalamualaikum w.b.t.. Alhamdulillah, sehingga hari ni kita semua umat Islam sudah berjaya menunaikan ibadah puasa selama 14 hari dan hari pula hari yang ke 15.. Alhamdulillah juga semuanya berjalan dengan sempurna tanpa ada sebarang gangguan.. Untuk Eraz, syukur sebab Allah tidak menguji dengan demam yang kuat ke, dan ujian-ujian yang lain..

Bila dah masuk 15 Ramadhan ni, pasti radio-radio di Malaysia akan mula memutarkan lagu raya.. Betul tak? Tapi cuti raya, korang dah apply belum? Haaaa.. Kalau yang kena balik dengan bas tu terutama sekali pelajar, tiket mesti dah beli kan.. Teringat pulak zaman duk study dulu, tiket beli awal giler.. Berebut..

Apa-apa pun, Selamat Menunaikan Puasa hari yang ke 15..

8 comments:

  1. Salam Ramadhan jugak.. berapa hari lagi tinggal..

    Jemput Join "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz" . Kalau dah join tQ ek.. ^_^


    Like "Ejulz Blogshop" jika sudi.. tQ

    ReplyDelete
  2. Tapi, kalau kat pasaraya..baru 2 3 hari puasa..dah pasang lagu raya dah..hehe

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..masih di rezeki kan bertemu ramadhan sampai hari ni. :)

    ReplyDelete
  4. Sayu dengar lagu raya kat radio..huhu..

    ReplyDelete
  5. lagu raya dah start berkumandang.....

    ReplyDelete
  6. Kat sini dah berkumandang dah lagu raya haha

    ReplyDelete
  7. naik keta je ada lagu raya, yg best tak pe lagi, yg sedih tak menahan tu..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.