Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 26 July 2014

Dua hari sebelum raya ..

Assalamualaikum w.b.t.. Cuti hari ni memang digunakan sebaik mungkin untuk 'siap'kan untuk Hari Raya Aidilfitri.. Macam dalam Persediaan Raya #6 sebelum ni, kami berdua iaitu bersama wife mengemas dari pagi sampai ke petang.. Sekali sakala di'tolong' oleh Zara Faleesya.. Hehe.. Walaupun dalam mood berpuasa, tiada halangannya.. Lagi satu, boleh mengeratkan lagi hubungan kan.. Haha..

Keluar dari rumah dengan kereta ke pusat bandar Kota Bharu? Ooo tidak sama sekali.. Isteri Eraz memang tidak mengamalkan beli barang persediaan raya last minute seban dah tahu keadaannya.. Sekarang ni, Kota Bharu memang dipenuhi oleh anak-anak Kelantan yang merantau.. Semua dah balik.. So faham-faham la keadaannya.. Sampaikan ada yang patah balik..

#Esok balik kampung.. Dekat je, Machang.. Tulat tu jauh sikit, kampung belah isteri..

5 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.