Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 15 July 2014

Ramainya kecewa dengan KTAR Episod Akhir


Assalamualaikum w.b.t.. Eraz tak sure ini pendapat majoriti atau tidak.. Tapi hakikatnya ramai yang meluahkan rasa tak puas hati dengan drama Kerana Terpaksa Aku Relakan Episod Akhir semalam.. Samada di Facebook atau Twitter, memang ramai yang utarakan hal ni.. Eraz memang tak tonton episod by episod.. Kire tenggelam timbul la.. Tapi episod terakhir semalam sempat tengok selepas berbuka.. 

Walaupun tak tengok full, tapi tetap dapat rasa macam orang lain juga.. Antaranya apa yang mereka utarakan ialah endingnya semalam.. Siapa sebenarnya ibu Indah? Macam tergantung kan.. Sama juga masa Indah mula-mula jumpa Fahin di tepi sawah tu.. Tiba-tiba lari then balik rumah, after that Si Zin muncul.. Cepat sangat.. Dan juga masa kena pukul.. Tup2 dah bersanding.. Mungkin kesuntukan masa nak tunjukkan semua.. 

Apa-apa pun, bukan senang nak hasilkan drama sepenuhnya sehingga berpuluh-puluh episod.. So, kena la juga bagi kredit kan.. Apa drama selepas ni? Ada aura atau tidak? Tunggu dan lihat saje lah.. Wassalam..

11 comments:

  1. luqman follow jgk citer nih..tak dapat nak tgk kat tv..tgk online tapi aleh aleh ending die mcm tergantung..lepas tuh.first2 tuh zin nk g london..tetibe dah ade kat umah mak cik maznah..hhuhu..tapi oklah citer die..best jgk..

    ReplyDelete
  2. Betul tu... Memang tak puas hati..

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. saya pun tak puas hati jugak. episod akhir tu mcm sangat tergesa-gesa nak dihabiskan.

    Salam Singgah pertama kali

    ReplyDelete
  5. Mungkin rushing nak bagi siap sebelum puasa kot...

    ReplyDelete
  6. Rasa2 citer ni BERSAMBUNG lagi kot ...

    ReplyDelete
  7. Tergantung.Mungkin dia nak orang beli novel dia kot

    ReplyDelete
  8. Nasib baik ana tak layan drama tuh. Hahha.. Lau tak frust gak bile tgk endingnye. Miahahaha XD

    ReplyDelete
  9. sy pun tak folow sgt tp tgk gak la sbb smntara nk tggu azan mgrib hehe.. tp my mom mmg folow betol dr awal sampailah endingnye tu.. mmg x puas hati sgtlh sbb endingnye mmg kelam kabut.. smua bnda nk kena kasi habes within the last 30minutes ++ hehe

    salam ramadhan eraz ! :)

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.