Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 4 July 2014

Blog Review By ERAZ FADLI #2 | COFFEELOVER


Assalamualaikum w.b.t.. Tiba masa Eraz review blog yang ke #2.. Blog ini diberi nama Coffee Lover.. Kenapa agaknya coffee Lover? Kena tanya tuannya.. Mungkin tuannya boleh komen di entri ni nanti.. Pertama kali masuk blog ni, rasanya beliau merupakan blogger baru.. Ini info yang Eraz jumpa..

Mula berblog : 20 Jan 2014
Tujuan Blogging : Untuk berkongsi cerita, pengalaman dan pendapat di dunia siber..
Karakter Peribadi : Sentiasa serius memikirkan sesuatu, pemalu..

Jarang jumpa blog yang tiada header.. Dan blog Coffee Lover ni salah satunya.. Mungkin lepas ni akan wujud header terbaik dari dia.. Apa yang pasti, blogger ini banyak support blogger lain dengan join segmen dan giveaway.. Maybe korang boleh terjah blog dia untuk rujukan korang.. Sesuai kepada blogger yang suka join segmen dan giveaway.. Jom ramai-ramai terjah blog lepakwithcoffeelover.blogspot.com !

8 comments:

  1. Oke, nak gi terjah! Kebetulan tengah bukak blog. Tengah mood rajin. Hehe. Thanks~

    ReplyDelete
  2. betul tuh..jarang lah nak jumpe blog yang tade header...hehe.

    ReplyDelete
  3. okeh nanti boleh pegi usha..i'm coffee lover too..hehehe

    ReplyDelete
  4. dah follow dia lama dah..hehehehe..

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..terima kasih bro erazfadli :D
    berkenaan kenapa nama coffeelover menjadi pilihan? nanti CL akan buat satu entri khas untuk itu hehe...

    ReplyDelete
  6. konfem peminat setia kopi nih.. yeay boleh geng!! =D

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.