Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 16 July 2014

Tak de kena mengena dengan CDM25 Peugeot tu ..


Assalamualaikum w.b.t.. Merujuk kepada entri sebelum INI, sebenarnya Eraz stress pasal kerja.. Rasa banyak betul bebebanan masuk hari ni.. Pelbagai.. Dari 'dalam' dan 'luar'.. Komitmen memang kena pada tinggi.. Komitmen memang tak de masalah tapi gangguan 'anasir' luar tu yang tak best.. Sabau je la.. Cool.. Ikutkan hati, nak je keluar office, ambil Zara kat Nursery then duk lepask kat rumah.. Haha.. Tapi profesional la kan.. Kira berjalan mengikut arus.. Tunggu la sampai waktu tamat kerja.. Fuh!

#Positif

7 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.