Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 17 July 2014

Berjaya capai PV 11,825


Assalamualaikum w.b.t.. Alhamdulillah.. Untuk satu entri Chocolate Oat Choco yang Eraz hasilkan pada 27 Januari 2014 lepas berjaya capai Pageview sehingga 11,825.. Sedia maklum yang satu ketika dulu di awal tahun yang fenomena orang mencari Chocolate Oat Choco memang 'meletop' di Malaysia.. Pada ketika entri tu di buat, semua orang masih samar-samar lagi akan keenakkannya.. 

Sampai satu tahap, orang mula mencari dan tersangkut di blog Eraz.. Masa tu, tak ramai lagi kot menghasilkan entri pada Chocolate Oat Choco ni.. Jadi, terima kasih kepada semua orang sudi google dan sanggup klik singgah ke blog ERAZFADLI.COM ni.. 

#Alhamdulillah..

8 comments:

  1. Terbaik..tak pernah mkn lg ni..hehe.

    ReplyDelete
  2. haritu nak beli tapi tak de duit. sekarang dah ada duit, lupa lak nak beli.

    ReplyDelete
  3. Pergh..ramainye yg baca. Ana pun tak terbeli2 lg oat choco tuh. Teringin gak nak merasa.

    ReplyDelete
  4. yg choco blom mkn lg
    tp oat ni bg MG manis la ...kan? ke x? huhu

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.