Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 20 July 2014

Merosot !


Assalamualaikum w.b.t.. Apa yang merosot? Sebenarnya ia berkaitan dengan entri di blog ni.. Kalau dibandingkan dengan hari Khamis dan sebelum, masih steady dengan 5 entri sehari.. Tapi bila masuk hari Jumaat, tiba-tiba jadi 3 je.. Dan bila masuk hari Sabtu iaitu semalam, tup-tup muncul hanya 2 entri.. Apa tandanya?

Itu menunjukkan Eraz memang sibuk 'terlebih' sikit.. Memang tak sempat nak update sesuatu walaupun sebenarnya kerja di hadapan dengan PC.. Hari ni? Tidak mustahil nya menjadi tiada entri langsung sebab dalam kepala ni ada benda yang difikirkan.. Tak tahu nak buat apa keputusan lagi.. But, disebabkan rasa bertanggungjawab terhadap blog ini, muncullah entri ini.. Wassalam..

#Doakan ianya dipermudahkan

7 comments:

  1. Waahh..saya memang 2 je sehari.
    Xsempat..

    ReplyDelete
  2. Sehari 2x ok la tu.dripada seminggu 2x.huhu

    ReplyDelete
  3. Semoga segala urusan abg eraz dipermudahkan ya

    ReplyDelete
  4. Ok la tu...akak ni kdg² sehari sekali jer..

    ReplyDelete
  5. Ok la tu Eraz ..Akak kadang2 kalau tak sempat AUTO PUBLISH jer ..

    ReplyDelete
  6. Yeke? Siannye.. Moge dipermudahkan segalanye Eraz. :)

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.