Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 21 July 2014

Ranking Alexa.com Blog ERAZ FADLI #24


Assalamualaikum w.b.t.. Rasanya lama giler Eraz tak buat entri pasal ranking blog ERAZFADLI.COM di ALEXA.. Last rasanya pada bulan April lepas, itu pun ringkas je.. Ranking memang macam main saham.. Ada ketika jatuh merundum disebabkan oleh kekangan masa, kerja dan juga as a student..

Jadi selepas sesekian lama, Eraz nak update dan maklumkan kepada semua pembaca blog ERAZFADLI.COM ni tentang kedudukan terkini untuk ranking ALEXA.. Kedudukan sehingga hari ni, 21 Julai 2014 ialah :

Alexa Traffic Rank (Global) : 95,333
Traffic Rank in MY : 600

Apa-apa pun, sesiapa yang ingin menyemak kedudukan masing-masing, boleh klik link INI..

13 comments:

  1. hik hik hik, macam tetau jer iolss pun teringin nak buat setelah sekian lama...

    ReplyDelete
  2. TERBAIK ..Tahniah Tahniah ....

    ReplyDelete
  3. saja mai blogwalking daripada blog MiaLiana. selamat menyambut ramadhan yang ke-23 ;-) tahniah broo

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum...eraz,

    tahniah eraz, blog nie memang dikenali ramai...

    mselim3

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.