Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 5 July 2014

Paparan Wallpaper PC Pejabat


Assalamualaikum w.b.t.. Sebenarnya banyak koleksi cerita untuk Diari Nur Zara Faleesya ni.. Tapi tak sempat nak duduk menaip cerita kerana kesuntukan masa.. Tapi untuk entri petang ni, Eraz nak share tentang gambar apa yang ada di wallpaper PC office.. Hehe..

Tidak lain dan tidak bukan, gambar si budak kecik Zara la.. Dulu Eraz letak gambar INI.. Tapi sejak dah besar sikit ni, Eraz letak gambar di atas pulak.. Setiap orang yang datang dan tengok wallpaper PC Eraz, terus kan tanya pasal Zara.. Dah umur berapa, dah boleh buat apa, itu ini dan soalan biasa, bila nak dapatkan adik Zara.. Hehe..

Gambar tu sebagai motivasi jugak tu.. Ya la, kita bekerja kan.. Bila fikirkan anak yang akan membesar dari masa ke semasa, mesti nak dia hidup senang.. Tak nak hidup susah macam papanya.. Jadi ianya boleh menjadi motivasi untuk bekerja lebih kuat.. Betul tak?

9 comments:

  1. assalamualaikum eraz....comel nyer n dah besar Zara...:)

    ReplyDelete
  2. cute nya dia..... tersenyum aje...

    p/s: terima kasih sudi join. blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/07/senarai-url-blog-6.html

    ReplyDelete
  3. Betul2. Anak adalah sumber inpirasi penguat semangat! Kiutnye zara senyum. :D

    ReplyDelete
  4. Semangat bekerja bila tengok gambr orang tersayang

    ReplyDelete
  5. Comelnyerr Zara ..Sama la kat lappy ni gambar ank2 jugak

    ReplyDelete
  6. Kenangan sbb masa tak boleh putar ..

    ReplyDelete
  7. lainnya muka zara.. nampak mcm boy..

    ReplyDelete
  8. memang betul...anak2 pembakar semangat kita untuk kuat bekerja.......

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.