Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 7 July 2014

Doa vs Instagram


Asssalamualaikum w.b.t.. Ingat lagi dengan gambar yang Eraz share dalam entri bertajuk Facebook vs Solat? Kali ini Eraz nak share dengan korang pasal Doa vs Instagram pulak.. Dua-dua gambar tu Eraz snap di surau KB Mall.. 

Rasanya Eraz tak perlu explain panjang kot.. Semua dah faham bila baca ayat, "Doa terlebih dahulu.. Instagram boleh kemudian..".. Alhamdulillah, dua-dua gambar yang terpapar di dinding surau tu boleh membuka mata pengunjungnya..

4 comments:

  1. Hoho.. Setuju. Wpun kekadang buat gak perangai centu. Isk! Tapi tak post kat insta, post kat fb jek. :D

    ReplyDelete
  2. kalau instagram dulu doa, lepas tu baru makan? :p

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.