Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 12 July 2014

Segmen Raya 2014 Bubblynotes: Dengan Ingatan Tulus Ikhlas

http://www.bubblynotes.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

Segmen Raya 2014 Bubblynotes: Dengan Ingatan Tulus Ikhlas ini dibawakan khas untuk semua bersempena dengan Syawal yang bakal menjelma beberapa minggu je lagi n.. Dalam masa yang sama kira-kira macam Blog E-Card dari Bubblynotes.Com kepada semua.. Tak dapat or tak sempat nak hantar Kad Raya pakai pos, pakai Blog E-Card pun boleh juga ye tak? Janji ucapan sampai.

Sebab kalau nak diikut-ikutkan cik Puan Farah nak ajer hantar Kad Raya pada semua readers Bubblynotes yang selama ini sudi datang menjenguk dan membaca entri-entri Bubblynotes.Com selama ini... Dalam masa yang sama segmen ini bertujuan nak rapatkan lagi silaturahim sesama kita semua, follow memfollow serta blogwalking..

Semua blogger tak kira baru atau lama, famous atau tak, retis atau tak, glam atau tak adalah dijemput untuk memeriahkan segmen ini.. 10 pemenang akan dipilih oleh Pakcik Random.Org dan kesemua pemenang yang terpilih akan disenaraikan di dalam Bloglist Segmen Bubblynotes.Com bagi menggantikan Bloglist Segmen yang terdahulu.. 

"Tarikh Segmen: 12/7/2014 sehingga 19/7/2014"

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:

1. FOLLOW blog Bubblynotes.Com dan ADD TO CIRCLE G+ Farah Waheda Wahid
2. Buat entri bertajuk Segmen Raya 2014 Bubblynotes: Dengan Ingatan Tulus Ikhlas... 
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah, sila HIGHLIGHT/KLIK semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Credit to MiaLiana.Com
4. Tinggalkan URL entry uolss ke dalam ruangan komen entri ini. 

PEMILIHAN PEMENANG:
1. 10 blog akan dipilih melalui Random.Org. 
2. Pemenang akan diumumkan pada 23/7/2014 yang mana kemudiannya akan dimasukkan terus ke dalam senarai bloglist pemenang segmen. 

16 comments:

  1. thank you Eraz kerana sudi support dan join... wahhhh...ash tumpang duduk jap kat blog uncle Eraz ni... he he he...

    jangan lupa semak senarai peserta di sini...

    http://www.bubblynotes.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

    ReplyDelete
  2. All THE Best ..huhuhu silap taip la pulak

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen dan good luck!

    Jom terjah entri terkini MINDAKABUR: Segmen Raya 2014 Bubblynotes: Dengan Ingatan Tulus Ikhlas...

    ReplyDelete
  4. salam..ida singgah dr sgmen yg sma
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

    ReplyDelete
  5. All the best. Insya-Allah akan join. :)

    ReplyDelete
  6. blogwalking dari segmen yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html
    selamat bersegmen...

    ReplyDelete
  7. Salam Ramadan & Selamar Bersegmen! Moga terpilih oleh penganjur! :)

    Jemput join GA Ramadan jom: GA Ramadan by Silent Confessions

    ReplyDelete
  8. Good luck untuk GA ni. Salam Ramadhan. Sy pun join segmen sama. Jemput singgah yer :)
    http://www.syahidahfadilah.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

    ReplyDelete
  9. Salam singgah jalan jalan...datang dari segmen yang sama :)

    http://diarymissnick.blogspot.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

    ReplyDelete
  10. Singgah dari segmen yang sama :)
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

    ReplyDelete
  11. salam...ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa singgah la ke blog ayu ye... tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

    ReplyDelete
  12. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.