Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 11 July 2014

B, Selamat Ulang Tahun!


Assalamualaikum w.b.t.. Semalam, tiba-tiba isteri cakap, 'B, Selamat ulang tahun!'.. Eh! Ulang kawen dah lepas baru ni.. Birthday pun lambat lagi.. 10 Julai.. Laaaa.. Tarikh bertunang.. Haha.. Selamat ulang tahun bertunang rupanya.. Eraz memang ingat tarikh tu sebelum ni.. Tapi sampai masa, lost..

Bukan celebrate apa pun cuma isteri nak bergurau-gurau wish ulang tahun.. Dia kata, mana boleh lupakan tarikh tu walaupun dah kawen dan tak kan celebrate lagi.. Hanya untuk ingatan.. Nak tergelak pun ada.. Sebab banyak kenangan juga untuk tarikh bertunang.. Salah satunya kena tahan dengan polis dalam sekatan lalu lintas.. Haha..

#Wish hanya dalam mood bergurau..

6 comments:

  1. Menariknye time bertunang Eraz. Hehe.

    ReplyDelete
  2. Hmm...perempuan plg ingat momen penting mcm ni..

    ReplyDelete
  3. Biasa la orang perempuan ni ALERT sikit bab2 tarikh ni .. Hehehe..waaa kena tahan polis tuuu .......

    ReplyDelete
  4. bagusnya..bertunang pun ade wish..hehhee

    ReplyDelete
  5. selamat ulang tahun bertunang.. eh! mcm pelik je bunyinyaa..:p

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.