Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 13 July 2014

Bila ada wanita bernama FIFA


Assalamualaikum w.b.t.. Sebelum kita semua berbuka puasa dalam sejam lebih lagi, Eraz nak kongsi satu picture yang Eraz jumpa di Facebook.. Entri ni mungkin boleh dilabelkan dalam Piala Dunia 2014 jugak kot.. Hehe.. Kenapa Eraz gunakan tajuk entri Bila ada wanita bernama FIFA? Haha.. Sila baca dengan teliti apa yang tertulis dalam message di atas.. Kesian suaminya.. Tapi isterinya cuak la.. Haha.. 

7 comments:

  1. haha. adoi yai. ada pulak cenggini

    ReplyDelete
  2. Alahai..kes salah paham la ni ye. Hahaha..tak pepasal je asben dia kene maki.

    ReplyDelete
  3. aiseh...salah faham macam ni parah

    ReplyDelete
  4. tapi cuak melampau kot isterinya tu..
    sabar jangan cepat melatah..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.