Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 14 July 2014

abangnara (BeautifulNara) Follow Instagram erazfadli?


Assalamualaikum w.b.t.. Semalam memang internet kurang OK sikit.. So datang office pagi ni, cuba instagram.. Sekali tengok salah seorang yang follow instagram Eraz ialah abangnara.. Betul ke? Errrmmm... Try bukak dan memang betul.. Tak sangka juga kan.. Siapa la Eraz ni kalau nak dibandingkan dengan blogger BeautifulNara ni.. Apa-apa pun, terima kasih.. Selamat berkenalan di Instagram..

Siapa nak ikut cerita Eraz di instagram, boleh follow Eraz dengan search @erazfadli atau klik SINI.. Terima kasih.. 

14 comments:

  1. wow..bestnya ...dah lama tak bukak akaun twitter...

    ReplyDelete
  2. wah, tuah badan...saya jarang2 bukak instagram...^_^

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum eraz...wah bestnya..;)

    ReplyDelete
  4. Nak tengok intagrm jugkla..tgk abang nara de add tak..hehe

    ReplyDelete
  5. HeheheTahniah ler Eraz ..Bukan senang tu org glemer nak FOLLOW kita hehhehe ..

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum.. eraz,

    Oklah tu eraz...

    mselim3

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.