Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 29 April 2014

Kenapa Eraz selalu ke blog dia ?


Assalamualaikum w.b.t.. Kenapa Eraz selalu ke blog dia? Paling utama sebab entri-entri di blog dia memang tak pernah simple.. Faham kan maksud simple.. Kalau korang selalu ke blog dia, memang entri yang dia tulis penuh dengan info dan maklumat yang berguna kepada semua.. Kalau baca, memang tak rugi.. Apatah lagi kami mempunyai anak yang hampir sebaya kan.. Perkongsian pengalaman dan apa yang dia selalu baca tu, memang berguna kepada pembacanya.. So memang tepat kalau tuan punya blog dikategorikan sebagai parenting dan lifestyle blogger.. 

Dari segi respon pembaca pun, Eraz tengok memang mendapat sambutan.. Buktinya? Mesti ada bukti kan.. Buktinya ialah komen la.. Cuba tengok jumlah komen yang diterima.. Dan lagi satu, interaktif tu ada kat dalam tu.. Yang pasti, setiap hari ada entri terkini.. Tak percaya..? Haaaaaa.. Baca di bawah.. Hehe..

Siapa yang Eraz maksudnya, jom terjah blog INI.. Pasti korang akan setuju dengan apa yang Eraz tulis..

44 comments:

  1. hehehe.. dapat agak dah tadi mesti u maksudkan kak farah..hehehe.. farah pun suka lepak blog kak farah.. =D

    ReplyDelete
  2. kak farah selalu update blog,kadang-kadang 2-3 kali satu hari. Sebab tu dia jadi blogger favourite,hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Entri memang sentiasa ter update la..

      Delete
  3. memang rajin mama blogger yang sorang ni hehehe :D

    ReplyDelete
  4. hehehe.. siapa lagi kalau bukan puan bubbly.. hehehe..
    ringkas dan berinformasi..:)

    ReplyDelete
  5. Dia pun tak sombong orangnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. Eraz pun pernah jumpa dia sebelum ni..

      Delete
  6. tp kak farah ni pun mmg rajin sangat juga,, and ramah n baik hati pulak tu eeheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Positif.. Harap Farah dapat respon komen 'peminat2' dia ni.. Hehe..

      Delete
  7. nanti cik azue kaji kenapa eraz suka ke blog Farah

    ReplyDelete
  8. uhukssss, tersedak pulak, rupa2nya calon besan iolss dok sebut2 kat sini... alamak malu pulak Farah... erm, tak tau nak cakap macam mana.... speechless...thank you eraz... terima kasih uolsss semua sebab sudi singgah dan support blog iolss yang tak seberapa tu...

    *part tak pernah simple tu memang...diakui.... hu hu hu... tapi kadang2 ada jugak simple...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok tak Eraz review? Hehe.. Tapi semua yang Eraz tulis tu, semua betul.. :)

      Delete
  9. blog paling rajin dalam sehari...
    hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semoga Cik Puan Farah akan terus berjaya.. :)

      Delete
  10. tambah sikit...

    http://www.bubblynotes.com/2014/04/terima-kasih-papa-zara.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ so much.. Entri yang menarik.. Tunggu balasan.. Hehe..

      Delete
  11. wahhhh..... memang best blog dia ni..

    ReplyDelete
  12. Hehehe...blog kita? Kita?? Hehehe ;)

    ReplyDelete
  13. Setuju sgt. Entri blog kak farah mmg padat dgn info

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. Ramai yang setuju..

      Delete
  14. sis farah selalu juga singgah komen entri blog kak kathy..peramah..

    ReplyDelete
  15. Syira pun suka singgah blog akak farahh ^_^

    ReplyDelete
  16. Memang selalu singgah kat blog Farah ni...:D

    ReplyDelete
  17. jd silent reader kat blog kak farah....

    ReplyDelete
  18. "uolss" and "Iolss" tu trademark blog tu ker?

    ReplyDelete
  19. blogger farah kenai dia hehee :)

    ReplyDelete
  20. blog kak farah mmg bestttt...

    ReplyDelete
  21. mmg rajin la update blog si farah tu... kalau sehari dua tak singgah blog dia... tercicir2 la kita nak tgk older post... hahahha

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.