Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 17 July 2014

Isteri yang kecewa ..


Assalamualaikum w.b.t.. Errrmmm... Pagi ni masa nak pergi kerja, nampak isteri 'campak'kan benda kat atas tu.. Eh! Bukan baru beli semalam ke.. Takkan tak puas hati kot.. Takkan dah habis kot.. Rupanya ada sebab tak best.. Ya la, baru beli semalam kan.. 

Sekali bila buka plastik luaran tu, pulas-pulas penutup, tarik pemegang, tadaaaaaaa, berusnya tak de.. Samada tertanggal kat dalam atau tak de langsung, wallahhualam.. Nampak macam tak kering je.. Itu yang isteri sedikit bengang pagi tadi.. Baru beli la katanya.. Apa benda tu? Tertulis, Waterproof Film Mascara.. Pakainya di mana? Orang perempuan mesti tahu.. Hehe..

Jenama apa? Biarlah rahsia kot.. Sesiapa yang suka jenama ni, sure kenal bila tengok bekasnya kan.. Hanya berkongsi.. Mungkin kali ni nasib tak baik.. Next time, tak tahu lagi kan.. Wassalam..

4 comments:

  1. Maybe berus maskara tu tersangkut then terpatah dalam tu kot. Kecewa sgt tu sampai 'campak' je. Aduii~

    ReplyDelete
  2. yela kan..alat kosmetik tu bukannye boleh bukak plastiknye sebelum beli..pernah juga terjadi perkara yg sama tapi bukan brand ni..

    ReplyDelete
  3. oohhh...akak tak pakai nie...tak mmg terkilan kalau begini

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.