Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 4 July 2014

Eraz & K-Pop


Assalamualaikum w.b.t.. Giler tajuk, macam tak de kena mengena pun.. Haha.. Masa mula-mula tengok kat Facebook, terus tertarik dengan design baju di atas.. Belek belek la koleksi-koleksi lain juga kan.. Ok la.. Boleh dikatakan 'penjual' tu ada design yang ok.. Kalau buat raya, mantap jugak.. Tapi tak pasal pasal, orang 'jenama'kan Eraz K-pop lagi.. Haha.. (Baru nampak ada kaitan dengn tajuk entri)

Tapi malangnya, Eraz tak like terus page tu di Facebook.. Bukaknya esok, tak jumpa dah.. Lupa apa nama page dia.. Haha.. So, lupakan dulu la kot.. Kalau betul-betul ada 'takdir' dengan baju tu, mesti jumpa lagi.. Hehe..

8 comments:

  1. Uish..cantiknye. Baru ingat nak beli bagi adiah kat adik ana. Adeh..nanti kalau jumpe, kabar2 ler kat blog tau! :D

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.