Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 2 April 2014

Semua dah jadi PINK !


Assalamualaikum w.b.t.. Mungkin dalam gambar ni tak nampak sangat kot.. Tapi kalau tengok real, memang nampak pink nya.. Sebenarnya semua tu kain lampin dan baju seluar Zara.. Asal semua putih.. Tapi bila masa duk basuh baju, satu satu baju warna merah turun warna, habis semua pakaian Zara bertukar warna pink! Nasib baik Zara baby girl.. Ok la jugak pink.. Kalau anak teruna? Hehe.. 

22 comments:

  1. Replies
    1. Memang cantik, tapi pelik.. Hehe..

      Delete
  2. kalau Ash, mummy is pengsannn..... hik hik hik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ash pakai pink, mama yang pengsan ya.. Hehe..

      Delete
  3. hahaha..tmbah pewarna kasi cantik skit..:p

    ReplyDelete
  4. Hahaha macamana boleh jadi macam tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak tahu baju mana satu yang turun warna..

      Delete
  5. hehehhe..pink colour gitu..padan juga dgn baby gurl..hee

    ReplyDelete
  6. Ok jugak tu dah ada tambahan kaler pink...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kain lampin mana ada pink kak.. Hehe..

      Delete
  7. hahahhaha...cun.xpyh beli peluntuur dah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Peluntur bukan untuk turun kan warna ke?

      Delete
  8. Assalamualaikum Eraz...jadi sweet jer kan...kena lagi dengan warna pink...lagi ler sweet jadinyer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam.. Memang sweet..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.