Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 30 April 2014

Eraz Fadli menghitung hari ..


Assalamualaikum w.b.t.. Kalau baca dari tajuk entri, memang nampak macam tajuk nak bercerita kan.. Tapi sebenarnya salah satu Search Keyword yang sangkut di blog Eraz hari ni.. Eraz Fadli menghitung hari.. Tak tahu la siapa yang search dan maklumat apa yang diperlukan.. Kalau menghitung hari nak dapat baby, Zara dah lahir.. Wife pun belum pregnant untuk anak kedua.. Mungkin menghitung hari benda lain kot.. Hehe.. Apa-apa pun, terima kasih pada siapa yan google tu.. 

#Entri Santai..

14 comments:

  1. hitung.. jangan tak hitung... hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi tak tahu apa yang dihitung.. Hehe..

      Delete
  2. sapa ler yang search tu ek....peminat misteri nie.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mungkin kawan Eraz tengah cari sesuatu maklumat kot..

      Delete
  3. hehehehehe..adeh ..menghitung hari untuk apa la ye tu eraz?

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum...eraz,

    hehehe.. apa yang dihitung tu kan. Eraz ada peminat ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam.. Tak tahu la bro.. :)

      Delete
  5. hehe..dah macam lagu kris dayanti pulak..

    ReplyDelete
  6. laaa ingat menghitung hari utk something..
    rupanya tak ye.. hehehe..
    ada la kot something yang org tu nak cari..:)

    ReplyDelete
  7. ingat nak hitung ape la tadi..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.