Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 28 April 2014

Bila dah bertiga ..

Assalamualaikum w.b.t.. Hari ni kira dinner di Secret Recipe dengan wife dan Zara Faleesya.. Sebab dah alang-alang ada kat area tu, decide terus makan kat situ.. Bab paling mencabar ialah Zara.. Dia bukan main lagi gerak situ sini.. Tengok orang makan, nak makan.. Tengok orang minum, nak minum.. So terpaksa la kami bergilir-gilir.. Last-last Zara jadi tak selesa sebab dia dah ngantuk.. Habis je makan, terus balik.. Zara tertdo dalam kereta.. Dan sampai sekarang, masih tidur lagi tu..

12 comments:

  1. alahai zara...mesti sedap kan menu kat SR?akak tak pernah merasa lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh la kak, jarang2 sekali.. :)

      Delete
    2. boleh eraz cadangkan apa menu paling sedap kat SR ni?

      Delete
  2. zara dah besar makin comel plak .. huhu dah lama tak singgah sini :)

    ReplyDelete
  3. biasa beli kek jer kat secret recipe......

    ReplyDelete
  4. alolo..comel ke ikat tocang dua

    ReplyDelete
  5. hahahah biasa lah tu... kalau ada anak kecik... mak ayah kena makan gilir2... :p

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.