Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 5 April 2014

Seoul Garden

Assalamualaikum w.b.t.. Siapa pernah try makan kat Seoul Garden? Ok tak kualiti? Sedap tak? Tentang harga, Eraz dah survey la.. Seoul Garden baru buka di KB Mall Kota Bharu.. Ada plan nak g try.. Tapi belum sempat pergi lagi.. Sebelum tu, try la tanya rakan-rakan blogger dulu...

13 comments:

  1. ade yang cakap status halal tak konfem lagi tapi aku tak tau sgt.. andai kata bro nak makan buffet ala 2 seoul garden, try kat betel valley.. kawasan tesco.. guna jalan nak pegi ke stesen bas, terus ke kanan.. rate leh aku bagi 4/5 dan bro konfem kene try daging kambing kat situ.. hehe..

    nih entri --> Blog Paly

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah pernah pergi ke Betel Valley.. Memang best.. Lantai je licin.. Hehe.

      Delete
  2. fae craving makanan jepun pulak hehe

    ReplyDelete
  3. sebelum ni banyak kali gak pernah makan kat seoul garden. tapi kat Mahkota Parade, Melaka.orang kata dalam byk2 seoulgarden, melaka punya lagi best.haha. tapi mmg memuaskan la. harga pun okay if pakai harga student.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena pergi try ni.. Agak2 Eraz leh guna student price tak? Hehe..

      Delete
  4. Assalammualaikum...eraz,

    mselim3 tak pernah test makanan kat restoran nie...

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam... Eraz pun tak pernah try lagi ni..

      Delete
  5. Replies
    1. Housemate Cik Nor try kat KB Mall ke?

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.