Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 8 April 2014

Satu kelainan di Majlis Konvokesyen..


Assalamualaikum w.b.t.. Korang dah tengok belum video ni? First time tengok majlis konvo macam ni.. Mungkin satu kelainan.. Masa Eraz konvo dulu di USM, tak de macamni.. Walaupun mereka dalam jurusan yang berkenaan.. Juga masa Eraz join mana-mana majlis konvo lain.. Apa yang lainnya? Korang kena tengok video di bawah..

7 comments:

  1. bha ha ha, first time tengok orang konvo macam ni...eraz bila nak konvo lagi sekali ni? rindunya nak konvo...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.. Kalau ada rezeki, next year konvo.. Insyaallah..

      Delete
  2. ada tgk kat facebook semalam....macam tak sesuai jer......

    ReplyDelete
  3. takda rezeki nak berkonvo..hehehe..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.