Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 16 April 2014

Dah lama tak selfie ni .. Tapi ..


Assalamualaikum w.b.t.. Rasa macam lama giler tak selfie.. Selalu teringin nak selfie bila lepas potong rambut baru.. Tapi dah lama giler tak potong rambut.. Dalam masa terkejut, memang wajib pergi salon.. Sekarang ni duk selfie dengan Zara je.. Tapi tak publish la lagi gambar-gambar tu.. Malu.. Haha.. 

Tapi hari ni memang menggila sikit.. Ini semua lepas habis exam.. Ini selfie gambar yang mimik muka ok.. Ada la beberapa versi.. Tengah fikir nak publish ke tak.. Cuma bila tengok gambar ni, rasa semacam je.. Haha.. Dengan muka tak malu, publish la muka sendiri.. Sebelum ni asyik muka Zara je.. Dah jadi macam blog Zara je.. Haha..

Sebenarnya dulu serik nak upload gambar sendiri sebab pernah gambar dikidnap dan dimasukkan dalam group gay.. Giler ke apa.. Isk! Rujuk entri INI..

15 comments:

  1. uik bahayanya... ada yang buat kerja gila macam ni ek... hu hu hu.... jomlah kita tubuhkan kelab selfie mak pak eraz...

    ReplyDelete
  2. iqha terbaca dlm fb,,lelaki yg kuat berselfie ni jenis org yang high level confidence,, :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eraz ni, jarang jarang je Selfie..

      Delete
  3. Akak tak berapa suka selfie...hihi

    ReplyDelete
  4. wah..selfie2 jgn selfish sudah :D

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Terima kasih Yana.. Dah tua-tua ni, tak handsome dah.. :)

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.