Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 7 April 2014

Terbantut ..


Assalamualaikum w.b.t.. Ini lauk makan tengahari tadi bersama dengan rakan office yang lain.. Memang selalu makan sup ni.. Selalunya memang habis.. Tapi hari ni, tak sampai separuh kot.. Kenapa? Haha.. Tidak lain dan tidak bukan, nampak lada tu kan? Terlebih pedas wei.. Rasa macam tebal bibir bila hirup sup.. Terbantut selera nak makan tengahari hari ni.. 

#Susah juga dengan orang tak makan pedas ni.. Hehe..

11 comments:

  1. Replies
    1. Saya memang bukan penggemar makanan pedas..

      Delete
  2. angah lak tgh hari tadi, bila makan nasi dgn sup ayam, teringin nak makan dengan cili, tp takde.. huhu terbalik

    ReplyDelete
  3. bro.. cer on fb jap... tngok bhagian msg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah bro... Terima kasih.. Jadi model la lepas ni.. Haha..

      Delete
  4. Assalamualaikum & Hi :)
    Terima kasih diatas penyertaan Segmen Mini Power Bank Rakan Blogger sebelum ini. Segmen ini akan memasuki fasa kedua dimana 9 peserta akan dipilih menggunakan Random.Org dan salah seorang daripada mereka nanti berpeluang untuk memiliki Mini Power Bank yang ditawarkan.
    Nantikan pengumuman 9 peserta tersebut di blog Zam pada minggu ini ya ;)

    ReplyDelete
  5. kalau makan pedas...kena siapkan tisu di sebelah....menangis pedas nie..

    ReplyDelete
  6. kalau habiskan jugak sah² jadi bibir angelina jolie...hehehe..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.