Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 1 April 2014

Bersengkang mata ..


Assalamualaikum w.b.t.. Hari ni rasa macam goyang sikit sebab sempat tidur 3 jam je semalam.. Harapnya tak sakit kepala hari ni.. Semuanya sebab nak siapkan assignment BMMF5103 - Managerial Finance.. Alhamdulillah ianya hampir siap.. cuma hari ni kena touch up kasi cun sikit.. Dah cuba sedaya upaya untuk complete kan dan mengharapkan hasil yang boleh memuaskan hati.. Hehe.. Insyaallah..

12 comments:

  1. inshaa Allah....
    #seram la plk nk sambung study kalo gini gaya nye....
    hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pe bro, usaha tangga kejayaan..

      Delete
  2. I hate account! hahaha...best of luck abg eraz!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. Tapi as a student, kena la harungi.. :)

      Delete
  3. Memang pening kepala kalau tak cukup tidur...

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.