Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 11 April 2014

Minta maaf semua ..

Assalamualaikum w.b.t.. Semalam Eraz ada janjikan untuk umumkan siapa pengomen tegar blog ERAZFADLI.COM untuk bulan Mac 2014 kan.. Semalam memang antara hari yang busy.. Jadi memang tak sempat nak create entri tu.. Serius.. So, esok akan muncul entri tu sebab hari ni ada urusan keluarga di kampung.. Mungkin seharian kat sana sampai malam.. Nak update dengan tab, susah sikit..

10 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.