Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 14 April 2014

Sampai lewat, balik pun lewat ..

Assalamualaikum w.b.t.. Adakah ini balasan sebab lewat sampai office pagi tadi? Haha.. Kan pagi tadi Eraz buat entri pasal Eraz lambat sampai office sebab jam rosak.. Jadimmasa nak balik tadi, tiba-tiba ada meeting lak.. Berlanjutan hingga jam 7 malam.. Banyak betul benda yang nak dibincangkan dan diambil tindakan..

Sampai je kat rumah, buka je pintu, Zara tersengih je atas sofa dengan mama.. Alahai.. Hilang rasa penat..

22 comments:

  1. Vee pulak datang awal balik lewat. Huhuu

    ReplyDelete
  2. betul!! penat mcm mana pon waktu kerja, bila balik tgk anak bini depan pintu terus hilang penat 2

    ReplyDelete
  3. datang awal...balik on time..hehehe...rehat la abg eraz :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau boleh, memang nak balik on time.. :)

      Delete
  4. biasalah... ada orang bekerja masa untuk kerja dan keluarga kadang-kadang terbahagi dua. Untung ada keluarga yang memahami...
    Yangbaik datang dari segmen Mak Dara... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. Kerja demi mencari sesuap nasi untuk anak isteri..

      Delete
  5. rehatlah abg eraz...boleh bayang senyum comel zara tengok muka papa dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang selalu terbayang muka Zara senyum.. :)

      Delete
  6. begitulah lumrah kehidupan ibubapa yang berkerjaya. Semoga kita tabah dan kuat mengharunginya. Kenit terjah dari segmen mak dara (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah.. Sama sama kita usahakan..

      Delete
  7. anak n isteri penyejuk rumah tangga dan ketenangan kepada hati serta iman...
    smoga rezeki bro eraz sntiasa dalam rahmah wa barakah Allah :)

    ReplyDelete
  8. Hihi.. Bos tau kot datang lewat.. =)

    Visit My Blog

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.