Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 15 April 2014

Segmen Blogwalking By DayangDeno


Assalamualaikum w.b.t.. Jarang-jarang sekali, Eraz nak join segmen.. Nak join semua yang ada, memang tak sempat la.. Jadi pilih-pilih segmen yang senang di join.. Maksud senang tu ialah yang simple.. Tak de kena follow itu ini, Like itu ini.. Dan macam-macam.. So, siapa nak join segmen yang simple ni, boleh klik banner kat atas..

36 comments:

  1. singgah sini dari segmen yg sama..done follow awak ;)

    http://nadiaadnan90.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. dr segmen yg sama ;)

    http://mammadanish.blogspot.com/2014/04/segmen-jom-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  3. gd luck - terjah kemari dr segmen Mak Dara

    ReplyDelete
  4. Salam ziarah dari segmen yang sama.. (^_^)

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    All the best... :-)

    ReplyDelete
  5. salam mesra..

    datang singgah dari segmen yang sama.
    semoga berjaya ye.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/04/15/segmen-blogwalking-dayangdeno/

    ReplyDelete
  6. Singgah sini pulak..
    Salam mesra, datang singgah dari segmen yang sama...salam ukhwah dari Mycherita

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum , mulakan pagi ini dengan senyuman ^^
    Singgah dari segmen yg sama >_<
    http://youismysoul.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  8. Blogwalking ke sini dari segmen yang sama.Jemput singgah ke blog :)

    http://www.azhafizah.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  9. Singgah sini...lama x datang melawat... f
    http://inazalina.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  10. Singgah sini... cik ina datang melawat... lama x menjenguk

    http://inazalina.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  11. Assalam, datang dari segmen yang sama :)
    http://cikaadhirah.blogspot.com/2014/04/blogwalking-with-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  12. singgah blogwalking sini dari blog pihak penganjur... :)

    ReplyDelete
  13. Salam. Saya datang blogwalking dari segmen yang sama juga... Selamat berhujung minggu =) Jemput singgah ke blog Bicara Nasuha dan sertai GA menarik oleh EmasPutih, Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2

    ReplyDelete
  14. Salam Perkenalan!

    http://nadirahbtmohamad.blogspot.com/2014/04/riang-ria-blogwalking-bersama-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum, Abe Kie datang dari segmen yg sama dan terus follow blog yg menarik ini. Jemputlah ke blog Abe Kie pula. TQ.
    http://jukdin.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  16. ayu datang dari segmen yg sama... ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  17. Assalam.. singgah sini dari segmen yg sama..:)
    http://husnazahidi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  19. Hiiii. Qila singgah ni dari segmen kak deno jugak ni heee :D

    Jom blogwalking jom hihihi♥♥

    ReplyDelete
  20. Blogwalking dari segmen deno
    http://www.kisahsidairy.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  21. hi,Singgah sini dari segmen yang sama :)
    done follow awak :)

    ReplyDelete
  22. Salam perkenalan. :)

    http://kaktusoren.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.