Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 19 April 2014

Mulanya nak naik kan entri ni jam 3.00 tadi ..

Assalamualaikum w.b.t.. Sedia maklum yang Eraz apply cuti hari ni.. Ada banyak perkara sebenarnya kenapa apply cuti.. Antaranya sebab nak study untuk exam esok.. Kedua, nak siapkan marketing plan.. Ketiga memang nak spend masa dengan family untuk ke Karnival Kesihatan.. Dan lain-laimpn lagi la.. Plan bersusun kalau dah masa cuti.. Tapi,

Dijadualkan kena juga ke office sebab ada meeting jabatan terakhir bersama Dato' Pengarah sebelum dia ke Mekah untuk menunaikan Umrah.. Alhamdulillah.. Walaupun dalam mode cuti dan nak laksanakan tugas sebagai pelajar, pasrah dan redha untuk ke office.. Ai, rasanya tadi 6.30 jugak kot sampai rumah semula..

Apa-apa pun, bila dah dipanggil meeting di hari cuti, jika tak de hal yang betul-betul urgent, akan usahakan pergi.. Kadang-kadang kita diperlukan dalam meeting berkenaan.. Mungkin untuk idea atau membuat keputusan., Makan gaji, biasa la kan..

#Entri petang, dah jadi entri malam.. Jom dinner dulu.. Malam ni makan ayam percik, ikan keli goreng garing plus manis dan pedas dengan sayur lemak!

14 comments:

  1. wahhh... komitemen betul eraz ni.. good luck untuk exam esok.

    thanks sudi join segmen nak url #3, senarai blog ada di http://www.mialiana.com/2014/04/senarai-url-blog-3.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Kak Mia, nanti Eraz terjah ok.. :)

      Delete
  2. Selamat dinner...sedap tu ayam percik...good luck for your exam...

    Saya dapat link blog ni dari segmen blogwalking kak Mia Liana...so ikut blogwalking n follow sekali :)

    ReplyDelete
  3. ayam percik tu... dah lama tak rasa...
    good luck eraz......

    ReplyDelete
  4. Slm...dr segmen mialiana..jemput singgah
    http://kisahkita-story.blogspot.com/2014/04/simple-1st-giveaway-blog-kisah-kita.html
    p/s:slm knl...done follow#4225 =)

    ReplyDelete
  5. hai..jemput singgah :)
    http://eykabaha.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. All the best for your exam :) Yg penting kita ikhlas lakukan.. ^^

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.