Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 24 April 2014

Mencintaimu adalah keindahan.. Dicintaimu adalah kebahagiaan..


Assalamualaikum w.b.t.. Tadi, masa buat entri Spontaneous Thursday #3, dah letak ayat jiwang.. Ayat tu dari lirik lagu je pun.. Nak buat sendiri, memang tak reti la.. Kali ni nak buat entri yang maybe hampir sama.. Cuba baca ayat di atas.. 

"Mencintaimu adalah keindahan.. Dicintaimu adalah kebahagiaan.."

Haaaaaa.. Menarik kan.. Cuba korang message pada pasangan masing-masing.. Nak tahu apa yang si dia akan reply.. Jom!!

8 comments:

  1. hi hi hi, selalu message2 I Love You, I Miss You jer... lol, nanti cuba jiwang macam ni... lepas tu tengok cam mana air muka dia jumpa nanti...

    ReplyDelete
  2. alamak iman xkwin lagi, so xd nak massage i lap u kt spe2. bila ckp ngn mak mcm 2.. aytnya " ko ni buang tebiat ke"

    ReplyDelete
  3. tiba2 syahdu pulak...fefeeling tetiba..cun sangat ayat tu

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.