Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 14 April 2014

Aku Isterinya Episode 7 | 8 | 9 | 10

Aku Isterinya Episode 7 | 8 | 9 | 10

Aku Isterinya Episode 7 | 8 | 9 | 10 - Assalamualaikum w.b.t.. Minggu ni masuk minggu ke - 3 untuk drama Aku Isterinya.. Disebabkan kesibukan dengan hal kerja dan personal, memang kadang-kadang tu tak sempat nak tengok live.. Nasib baik la boleh rekod.. Minggu pertama dan kedua rasa macam kurang menyegat sebab perjalanan cerita yang agak slow.. Watak Suzzane pun macam tak kena je.. Apa-apa pun, kita try tengok drama Aku Isterinya Episode 7, 8, 9 dan 10 ni pula..

Jadi entri ini untuk semua peminat drama Aku Isterinya Episode 7, 8, 9 dan 10.. Eraz ada dapatkan sedikit sinopsis.. Jom baca :

Aku Isterinya Episode 7 - Mya tidak dapat menahan kesedihanya kerana neneknya meninggal dunia sebelum sempat dia pulang untuk berkongsi suka duka..

Aku Isterinya Episode 8 - Mikail terkejut apabila Mya minta dilepaskan kerana dia tidak sanggup lagi menanggung dosa.. Mikail tetap tidak akan melepaskan Mya kecuali membayar balik duit kepadanya sebanyak RM 50,000.00..

Aku Isterinya Episode 9Mya masuk ke dalam bilik Mikail dan mendapati Mikail mengalami demam panas.. Mya kasihan melihat Mikail dan terus memberikan ubat kepada Mikail..

Aku Isterinya Episode 10 - Mikail terpaksa membawa Farhan ke rumahnya.. Mya terkejut melihat Mikail pulang bersama Farhan.. Melihat gambar-gambar Mikail yang tersusun, Farhan beranggapan yang Mikail adalah teman lelaki Mya..

Aku Isterinya Episode 7, 8, 9 dan 10..


8 comments:

  1. semakin comel dan semakin menarik cerita ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eraz layan yang rekod kalau tak sempat tengok live.. :)

      Delete
  2. terbaikkkk
    along,kalo rajin/free layan ni jap.....

    http://adiezaff.blogspot.com/2014/04/aku-hambamu-ya-rabbi.html
    TenQ

    ReplyDelete
  3. Best la eraz...boleh update lebih 1 dlm sehari..jeles..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.