Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 19 April 2014

Karnival Kesihatan

Assalamualaikum w.b.t.. Hari ni, sebelah pagi, spend masa bersama keluarga ke Karnival Kesihatan di USM Kampus Kesihatan.. Karnival ni hanya sehari je.. Dan setengah hari je pun.. Sebab wife dah beritahu awal-awal dan kebetulan juga ada peluang dapat apply cuti, so join la sekali.. Bukan senang nak happy-happy kat luar sebab kami cuti hari berbeza..

Dah nama Karnival Kesihatan, memang banyak program tentang kesihatan la.. Kalau tak sebut pun, sure korang dah boleh agak antara programnya kan.. Derma darah, larian, bayi sihat, mewarna, pameran, jualan dan lain-lain la.. Ke ada blogger yang baca ni pergi?

Fuh! Balik jap lagi, kena fokus study sebab exam esok pagi.. Paper last!

12 comments:

  1. Jauh nau nak pergi...huhuhu...Salam singgah dr blog mialiana.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi singgah sini..

      Delete
  2. erm, eraz, zara masuk tak contest bayi sihat tu? he he he... all the best untuk exam esok tau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masuk.. Semestinya dapat... Hehe.. Esok Eraz citer..

      Delete
  3. Replies
    1. Laaa.. Ya ke.. Kalau tau leh jumpa kan..

      Delete
  4. Kalau g karnival kesihatan suka check kesihatan dan ikuti program yg dianjurkan

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.