Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 21 April 2014

'Teman' hari ini ..


Assalamualaikum w.b.t.. Inilah teman hari ni.. Semalam lagi rasa tak sedap tekak.. Masa exam tu, asyik nak batuk je.. Tapi batuk manja la.. Ingatkan semalam je.. Sekali, hari ni pun sama.. Masih rasa macam tu.. Tak best betul rasa tekak ni kalau batuk.. Tapi tak sampai tahap perlu minum ubat batuk lagi la.. Kalau kena minum pun, tak minum masa waktu kerja la.. Kang tak pasal-pasal tidur kat office..

11 comments:

  1. faktor cuaca mungkin.. kejap hujan kejap panas..
    strepsil pon ade mcm2 kaler kan.. ade oren merah.. singgah sini BW..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kurang tidur pun salah satu kot.. Betul ke? Tapi lebih kepada cuaca dan berdebu..

      Delete
  2. Sekarang ni keadaan cuaca tak menentu sekejap panas sekejap hujan ..bercampur pulak ngan jerebu ... kena banyak minum air putih ...kurangkan aktiviti luar ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la.. Cuaca tak menentu sekarang ni..

      Delete
  3. Replies
    1. Hari ni macam makin tak ok.. Huhu..

      Delete
  4. Akak pun sakit tekak ni eraz..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.