Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 14 April 2014

Sesuatu untuk isteri .. (cont)


Assalamualaikum w.b.t.. Siapa yang ada baca entri Sesuatu untuk isteri semalam, tertanya-tanya apa yang Eraz belikan untuk isteri semalam.. Apa la yang diidamkan.. So ini je sebenarnya yang dibeli.. Pulut pauh.. Apa yang specialnya? Edisi siam punya.. Apa beza edisi Siam dengan Malaysia? Pulutnya.. Pulutnya lebih sedap sebab ada rasa.. Kadang-kadang ada macam-macam warna.. Hijau, pink.. Itu yang jadi lebih menarik.. So memang habis la dibelasah.. Eraz join sekaki la..

18 comments:

  1. wah macam best jer ni, tapi farah memang jarang makan pulut...

    ReplyDelete
  2. sedap nyer........terliur plak tgk, dah la tengah lapar ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selalu terbayang rasa manisnya.. Hehe..

      Delete
  3. so far kat melaka tak jumpa pulut pauh nie....pos kat melaka ler Eraz....hihihi

    ReplyDelete
  4. xprnah mkn...tp my biras org klate so mmng sllu request kt is3 die suh buatkn..;)

    ReplyDelete
  5. ahhh.bestnyaaa pulut manggaa ! dah lama tak makan T.T
    NEW ENTRY: Siapa Betul Ni ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lain tempat, mungkin lain rasanya..

      Delete
  6. Replies
    1. Pulut pauh tu ialah pulut pauh.. Hehe..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.