Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 30 April 2014

Fenomena Chocolate Oat Choco


Fenomena Chocolate Oat Choco | Assalamualaikum w.b.t.. Selamat pagi.. Breakfast belum? Hehe.. Hari ni Eraz buat hal sikit, tak tahu kenyang ke tak, breakfast dengan Chocolate Oat Choco je.. Nampak tak tajuk, 'Fenomena Chocolate Oat Choco'.. Percaya atau tidak? Rasanya seluruh Malaysia kot mencari-cari Chocolate Oat Choco.. Eraz pernah buat satu entri pasal Chocolate Oat Choco sebelum ini.. Rujuk entri INI.. 

Dalam entri tu, ramai yang tanya soalan.. Antaranya kat mana jual Oat Choco di area Seremban, Kota Bharu, KL, Selangor dan lain-lain la.. Berapa harga pasaran Choco Oat ni.. Eraz pernah google.. Harga ni macam-macam, ikut pembekal dan penjual.. Banyak betul soalan lain macam mana nak cari Oat Choco dan lain-lain la..

Siapa yang pernah try? Bagi Eraz memang sedap.. Hehe.. Boleh kenyang kot.. Tapi kena makan banyak la.. Hehe.. Sebab tu la Eraz gunakan perkataan Fenomena Chocolate Oat Choco.. Kalau dulu memang susah nak jumpa Chocolate Oat Choco tapi sekarang, di mana-mana saje kot.. Lagi satu, jangan keliru, sekarang ni juga dah banyak jenis Chocolate Oat Choco ni.. Hehe.. 

22 comments:

  1. tak pernah jumpa & try..sedap ke? actually xsuka mkn oat..huhuhu

    ReplyDelete
  2. dah try tp bungkus warna coklat.. sedap2!

    ReplyDelete
  3. memang sedapp..latest product 'fate and date' pon sedapp..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Produk 'fate and date'. bunyi macam menarik..

      Delete
  4. mula-mula rase coklat ni masa pergi kenduri kawin, tuan rumah bg "bonjerot"..sedap.. lepas tu terus mencari Oat Choco ni...

    ReplyDelete
  5. Sedap dan menyelerakan ...
    Tapi sesekali bila makan rasamanis tu menyengat sangat la ...
    Macammanis gula la pulak huhuhuhu ...\Apapon mmg sedapp ..
    Done klik2 sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la.. Tapi boleh layan juga makan nya.. :)

      Delete
  6. sama la blog sally pun...plak dah kantoikan supplier biasa sally...hahaha... :P

    ReplyDelete
  7. terselit juga dequadin..hehehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. Itu bekalan Eraz sejak hujung minggu lepas.. Hehe..

      Delete
  8. biskut ke?? jiran pon ada tanya jugak mana nak dapat..

    ReplyDelete
  9. tau pun pasal biskut ni, bila sepupu kat spore tanye. dia tanye, penah jumpe tak biskut ni? kwn dia kata jumpe kat KL. tapi saya pun tak pernah jumpe. cmne? hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada.. Cuba google.. Sure jumpa.. :)

      Delete
  10. memang sedap,,iqha sendiri pun siap ad stok choco oat ni kat kolej.. ;)

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.