Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 24 April 2014

Not enough space ..

Assalamualaikum w.b.t.. Inilah akibatnya kalau ada handphone yang 'tettttt'.. Hehe.. Bila sms dah banyak masuk, keluarlah message seperti yang tertera.. So buatlah aktiviti delete message.. Elok juga ada reminder macam tu jika nak dibandingkan dengan tak de reminder tapi handphone makin hari, makin slow sebab 'beban' banyak.. Haha..

Alhamdulillah, yang penting handphone tu berfungsi..

6 comments:

  1. banyak sangat sms yang tak di delete tu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hp tu sendiri yang tak banyak space.. Hehe..

      Delete
  2. sama la haha henset saya pun cam tu jgak haha terpaksa delete balik..

    ReplyDelete
  3. hehehehe..ni mesti kes malas nak delete mesej lama..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.