Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 10 April 2014

Spontaneous Thursday #2 | Hari ni gagal ..


Assalamualaikum w.b.t.. Saat ni pukul 11:26 am.. Kenapa guna tajuk entri, 'Hari ni gagal..'? Sebabnya semalam dah pasang niat nak buat entri seawal jam 9:00 am macam sebelum-sebelum ni.. Tapi lepas je masuk office, rasanya macam bertimpa-timpa kerja kena siapkan.. Stress dah ni..

16 comments:

  1. Replies
    1. Ya, kena utamakan mana yang penting dulu.. Huhu..

      Delete
  2. haha..sabor sabor..dahulukan yang penting

    ReplyDelete
  3. biasa la eraz..tapi entri boleh update kemudian...

    ReplyDelete
  4. haigooo...kesiannya...takpe..siapkan tugas hakiki :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah Sally.. Selesaikan tugas hakiki je la..

      Delete
  5. Siapkan benda2 penting dulu sebelum update entri ...
    Ada masa boleh jer update ...

    ReplyDelete
  6. sabar abang eraz. saya pun dah tengah hari baru dapat update blog

    ReplyDelete
  7. don't stress....nanti sakit kepala......

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.