Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 20 April 2014

Keranamu Pizza ..


Assalamualaikum w.b.t.. Bukan Eraz yang makan pizza.. Tapi dalam Fear Factor tadi.. Pizza Fear Factor yang bertoppingkan antaranya otak kambing, usus kambing, zakar kambing atau cheese busuk.. Kerana pizza bertoppingkan benda-benda terpilih tu, pasangan Bambang dan Faizal tersingkir.. Mereka di antara pasangan pilihan untuk ke final kerana pernah memenangi 3 kali RM 10,000.00

Dalam program macam ni, memang tak boleh dijangka.. Yang selalu berada di atas, tak semestinya akan sentiasa berada di atas.. Nampaknya Fear Factor dah semakin hampir ke final..

14 comments:

  1. nasib baik x tengok fear factor, kalau x memang tak makan pizza sampai bila-bila

    ReplyDelete
  2. saya pun tak sanggup tengok..apatah lagi dorang yg nak kena makan

    ReplyDelete
  3. erk... tak sanggup tak sanggup...

    ReplyDelete
    Replies
    1. At least mereka berjuang untuk menang..

      Delete
  4. Bab makan pelik2 tu memang tak sanggup nak tengok!

    ReplyDelete
  5. memang tak tengok fear factor.....

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Salah satu program favourite Eraz ni..

      Delete
  7. Mak aih..tak pernah tengok lagi ni..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.